Перше кохання

Нестримнеє бажання
Найпершого кохання,
Тремтяче обнімання,
Жагуче цілування,
Безслівне спілкування
І здійснене бажання.

Серця злило кохання
І є одне бажання
Щоб так було щорання
Любові святкування.
03.05.97


Рецензии