Жорстокий свiт

В глухій пітьмі, у холоді ночей
І мить не спиш, не стулюєш очей,
Думки тривожні спокій украдуть
Про плин життя, про незбагненну суть.
               
Загибель батька, мамине життя,
Жорстокий світ, жорстокеє буття,
В нестатках,  в голоді зростав,
Освіту я зусиллями дістав.

Чужа домівка, найманий куток,
Дитинство, юність, злість чужих пліток,
Убогий одяг, мрій стрімкий політ,
Розчарування та мигтіння літ.
01.10.97


Рецензии