Рiдная земля

Прийшла  до журавлят
Пора на крила стати,
Навчитися кружлять,
Навчитися літати,               
Щоб там  із вишини
Вітчизні присягнути,
Що вірні їй вони,
Щоб всім це було чути.

А  потім щовесни
Додому повертатись,
І знову з вишини
З Вітчизною вітатись,
І нових журавлят
Навчити як  літати,
Навчити пташенят
На крила як їм стати.

А ми ж пішли в світи,
І більше не вертались,
Добралися куди
То там вже і зостались.
Своїх синів й дочок
Додому не вертаєм
І їхніх діточок
Як повернуть не знаєм.

А рідная земля
Нас кличе і нам сниться,
Прийшли ми з відкіля
І там спочить годиться.
25.10.97


Рецензии