***
Пустий провулок,пусте небо...
Пусті зіниці,холодно в долонях...
Ім"я твоє застрягло в моїх скронях.
Занадто холодно навколо...Темно-темно...
Зникли відтінки кольорів,напевне...
Гірким занадто став мені смак кави
Безсоння,біль,якісь облави...
Світанок не такий уже,яким він був раніше...
І кожен день такий,як і всі інші...
Свидетельство о публикации №113031810023