Завелика сукня

В магазині приміряє
Настя сукню в сотий раз.
Мов на подіумі краля
Крутить стегнами весь час.
Каже Насті продавщиця:
-Сукня завелика вам,
Підбиру вам по фігурі,
Зовсім дешево продам.
-Ні,-їй Настя відказала,
-Сукню цю!куплю у вас.
Нехай думають дівчата,
Що я схудла! на цей раз.


Рецензии
...Каже НастI продавщицЯ...

Василий Марценюк   17.03.2013 17:40     Заявить о нарушении