Про що природа катаклiзмами реве

Зима  вернулась, хоч і не чекали,
Ні комунальники, ні діти, ні земля,
І штормом хуртовин у десять балів,
Заполонила місто білосніжна тля.

В цей день природа в очі нам сказала,
Що ми піщинки ,  безпорадні та смішні,
Що їй насправді  треба зовсім  мало,
Щоб змити нас,як бруд, очищують дощі.

Можливо всім задуматися треба,
Про що природа катаклізмами реве,
Щоб в мить від гніву не розверзлось небо,
Бо людство зникне,  непотрібне й неживе.


Рецензии
Актуально! А що буде, коли почнуть видобуток сланцевого газу на Львівщині і в декількох областях сходу?

Наталья Сытник   17.03.2013 18:59     Заявить о нарушении