Едине

Ти забираєш мою силу:
Твоє призначення таке.
Ти зваблюєш завжди уміло,
Твоя краса – вино п’янке.

А я не можу не коритись,
Хоч знаю, що мене це вб’є.
Лиш не скорившись можу жити,
У тому звільнення моє.

Та знов корюсь, знов помираю:
Моє призначення таке.
Я вроду скрізь твою шукаю –
Вона ж у прірву заведе.

Це вічно мусимо ділити.
З тобою нам обом життя
Дає можливість знов п’яніти!
Нестямно і до забуття!

Березень 2013


Рецензии