Давай почнемо все спочатку

Жінка:
Давай почнемо все спочатку,
Як було в нас колись, давно.
Ти брав мене на свої руки
І так носив мене в кіно.

У роті я жувала булку,
В руках тримала шоколад,
А ти мене, як ту пір'їнку,
Носив туди-сюди, вперед-назад.

Чоловік:
Тепер ти стала не такою,
Бо жерла булки, шоколад...
І я тепер ніяк не зможу
Підняти твій розкішний зад!


Рецензии