Кольоровi сни

Хтось каже, що життя - прекрасне.
Хтось каже, що життя - лайно.
Мені ж сни сняться кольорові...
У моїх снах відсутнє зло.
Відсутність зла й відсутність болю,
відсутність нікчемних людей,
які грають постійно ролі:
на роботі і вдома, вночі і удень.
Їх немає бо вони мертві.
Це я усіх їх убив - приніс їх природі у жертву,
і цим самим її звільнив.
На фоні синього неба,
на зеленій-зеленій траві,
мов квіти червоні розквітли -
лежать криваві тіла не живі.
Будильник...час прокидатись...та я повернусь в свої сни.
   (17.03.13р)


Рецензии
О, Дарко, не переймайтесь, люди самі себе повбивають, природа врешті-врешт нас позбавиться якщо будем занадто її нищити, не беріть гріх на душу, нать у ві сні.

Анмих   17.03.2013 13:14     Заявить о нарушении
Та то таке...не люблю коли будять...

Дарка Блэк   17.03.2013 13:29   Заявить о нарушении