Бий по пиц

Хочеш жити - бий по пиці,
а втекти нема куди.
Тут виживають одиниці,
стань і ти одним із них.
Будь і ти серед обрАних -
тих, хто сам себе обрав,
плюючи на всі заборони,
себе сам з бруду діставав...
   (16.03.12р)


Рецензии