Зима

Шпурля в обличчя вітер снігом,
Мороз аж душу пробира
І не нагрітись навіть бігом,
Зима тепло все забира.

Вона панує в цілім світі,
Лише на літо відступа,
Щоб нам побути серед квітів,
Побачить як весна ступа.

Зима весну туманом морить,
А то морози надішле,
Зима з весною довго спорить,
На осінь приморозки шле.

І все ж як літо не буяє,
Зима завжди бере своє.
І все ж як юність не гуляє,
З роками старість настає.
05.09.97


Рецензии