Осiнь

Закурликана осінь
Заридала дощами,
Намочила все досить,
Поблукала лісами.

Прошуміла  вітрами,
Позолоченим листом,
Пронеслася садами,
Підмела усе чисто.

Бо вже скоро до неї
В гості зайдуть морози,
Заспівають своєї
Заметільнії грози.

Так минають і наші
Вже останнії роки,
Перейшли ми на каші,
Не було щоб мороки.

Посріблила нам скроні
Наша осінь - зануда,
Мо’ зимою долоні
Ми складемо на груди.
05.10.97


Рецензии