Енергii

Енергії

Думки людей та їхні почуття,
Породжують енергії лихі чи добрі,
Від них залежить наше все життя -
Чи в злобі почорнів, чи добро синій обрій.

Вважали, що загарбати майно,
Забрати землі, а людей зробить рабами,
Собі до щастя прорубать вікно
І на чужому горі можна жить віками.
               
Велика злоба і лихі діла
Породжують ще більшу злобу й лихоліття,
За скоєне розплата надійшла
Грабіжників накрило горе чорним віттям.

Лише думки про дружнєє життя,
Та почуття любові, мирної співпраці
Щасливеє збудують майбуття,
Де буде добре всім - людині і собаці.
30.08.98


Рецензии