Вiйна

Іде давнім давно війна,
Холодна і гаряча,
Де фронт пройшов ніхто не зна,
Бо то війна свиняча.               

Бажання воїнів одне -
Пробитись до корита,
Тоді життя у них піде,
Утроба буде сита.

Аби ні дня не працювать,
А добре їсти й пити,
Потрібно більше грабувать,
А можна і убити.

Така мораль життя всіх тих,
Живіт якими править,
В душі у них нема святих,
На них жадоба давить.

І так усе своє життя
Ведуть війну, щоб жерти.
Не дай їм Боже майбуття,
А дай скоріш померти.
20.08.97


Рецензии