Зима життя

Зима настала,
Снігами впала,
Мороз тріскучий,
Міцний, колючий.

Зимове сонце
Знайшло віконце
І виглядає
З-за хмари сяє.

Навколо тихо,
Заснуло лихо,
А я чекаю -
Чого не знаю.

Не буду ждати,
Весну чекати,
Діждуся ночі,
Закрию очі.

А ви чекайте,
Весну плекайте,
Мене згадайте,
Не забувайте.
03.11.97


Рецензии