Люди суть земля

Ми люди всі є суть земля,
Туди ж і підем згодом,
У нас у всіх одне ім’я,
Звемось земним народом.

Багато дуже поколінь
Народу вже змінилось
А після них лишилась тлінь
Все забуттям покрилось.

Працюєш тяжко все життя,
Все гроші заробляєш,
Здоров’я тратиш без пуття,
На старість не чекаєш.

Аж ось тебе похилий вік
Хворобами ламає
І для здоров’я чоловік
Втрачає все що має.

Але здоров’я не купить,
Не будеш й вічно жити,
Життя людське - земная мить,
Ним треба дорожити.
26.09.97.


Рецензии