У школi життя

У школі навчали читати
А також писать й рахувать.
Не вчили як світ цей пізнати,
Як щастя своє будувать.

Тепер ми у світі у цьому
Собі набиваєм синці,
Взнаємо хто, що і почому,
Сірієм з думок на лиці.

Зелені ми в світі зеленім,
Без мрій не прожить нам і дня,
Ми мріяли бути як Ленін,
Аж гульк все про нього брехня.               

Тепер через муки й страждання
Ми знаєм як в світі цім жить,
Що марні всі наші чекання,
Що гіркую чашу нам пить.
21.08.97


Рецензии