Щастя

Хрестила образом святим
Мене в дорогу мати,
Як з дому я пішов за тим
Щоб щастя упіймати.

Багато літ його шукав
І досі ще шукаю,
Його і досі не впіймав,
Напевно й не впіймаю.

Давно вже матінки нема,
Її посвята діє,
Без щастя прожила сама,
Не кожен так зуміє.

Тепер я сам дітей своїх
В дорогу проводжаю
І знов заради всіх Святих
Я щастя їм бажаю.

Бо щастя - птиця це така
Не кожному дається
І може дати тумака,
А потім ще й сміється.

Впіймаєш щастя - розкажи
Як це тобі вдалося
І шлях до щастя покажи,
Щоб краще всім жилося.
05.10.97


Рецензии