Про щастя

Не чекай, що до тебе раптово,
Щастя в квітах прийде навесні,
Що заграє життя веселково
І настануть лиш днини ясні.

Щастя роблять своїми руками,
Щастя можна у праці знайти,
Щастя ходить коханням за нами,
Дай лиш в душу коханню зайти.

Щастя - це коли зможеш робити
Добре діло всім людям навкруг,
Щастя - чесно у світі прожити,
Щоб тебе зміг підтримати друг.
               
Щастя мати велику родину,
Щастя мати хороших дітей,
Щастя - це будувати країну
Незалежну державу людей,

Не чекаймо на щастя раптове,
Не чекаймо що зробить це хтось,
До роботи ставаймо, панове,
Щоб усім нам у щасті жилось.
20.01.98


Рецензии