Ми такi
На могилах будяки,
Мови рідної не знаєм,
Допомоги все чекаєм.
Хтось чужий нехай прийде,
Нас до щастя поведе,
Нам його щоб розуміти
Його мову будем вчити.
Наша мова заважка
Для чужинця-ватажка,
Його предків ми прославим,
В будяках своїх зоставим.
Нам, волам, в ярмі ходить,
На чужинців все робить,
Не до зірок нам із неба,
Нам високого не треба.
Що за люди ми такі -
В рабство йдемо залюбки,
Самі себе зневажаєм,
Жити вільно не бажаєм.
29.11.97
Свидетельство о публикации №113031701991