Ти прийди, орлина сило...

Ти прийди,орлина сило,
У мою останню весну,
Щоб скорили моцні крила
Голубінь ясну небесну.



Щоб подужав я востаннє
Облетіти світ дозором,
Й пригорнутись на прощання
До грудей дівочих зором.



Ти прийди,орлина сило,
Щоб змогли із дужим вітром
Ми в бою  схрестити  крила,---
А луна котила світом...



Ти прийди,даруй те щастя
Переможцем вийти з герцю!
Крила скласти і упасти
На скалу гарячим серцем!


Рецензии
Дорогий друже! Серце щемить від Ваших рядків!Чую, як серце Ваше болить... Та вже весна... Тримаймося!!!

Олеся Райська   29.03.2013 12:59     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.