***

Намагалась знайти любов,
в його карих безодніх очах,
Та знайшла там лише порожнечу,
і байдужість.

Намагалась зігріти вогнем,
шо палає у серці моїм,
Він занадто холодна крига,
нездоланна.

Намагалась здолати час,
повернути його назад,
Бо не в силах я більше тримать
все у собі...

© Neori 16.03.2013
Присвячується Р.Віталію
автор ілюстрації: Віталій Рой


Рецензии