О. Пачковському...
Інший проживає більше ста,
Й помирає в старості глибокій
Без надії, віри і Христа.
Йдуть літа у долі і недолі,
весни й осені лишають в серці слід,
навіть королі, зазвичай голі
полишають цей скорботний світ.
Що здобутком є у цьому світі,
Слава, гроші, чи набір робіт,
пам'ятник, що буде бовваніти,
та його не бачити тобі?
Відповідь записано у Книзі,-
Той хто вірує не взнає небуття,
бо Господь у світлій своїй ризі,
вже осяяв все його життя.
Все що темне - те Господь розвиднить,
у незвідане Він дасть дороговказ,
Будь же в вірі завжди непохитним
Прикладом для кожного із нас!
Свидетельство о публикации №113031710826
Вам свіх благословінь!
Людмила Дзвонок 30.03.2013 11:42 Заявить о нарушении
народження.Дуже дякую,
Бимот 31.03.2013 10:12 Заявить о нарушении