Дика доттагI, хьамсара са езар

Дика доттагI, хьамсара са езар,
Духхьал шоана сигла седкъий ловз,
Малхо а духхьал шоана лу ший хьежар –
Царна - цунца - мерза безам бовз.

Со а лел сай шуца йола уйлаш
Шох хьулаеш, сина Iазап деш,
Ховли шоана, мел хала хул, Iувдаш,
Дега – хало, сина - бала беш?

Март 2013 шу.


Рецензии
красивые стихи) С/У к вашему творчеству

Толдиева Марьям   06.05.2014 15:40     Заявить о нарушении