Bind me
Уяви,що я сонна,
Видаляй в мені сумів,
Просто поруч іти...
Зав'яжи мені серце
Там вже крові немає,
Воно тихо так б'ється,
Від туги помирає...
Зав'яжи мені руки,
Так приємно з тобою,
Серце впуститься в муки,
Прив'яжи із собою...
Свидетельство о публикации №113031603994