Шлях

Ми відчуваєм шлях,
Ідем коли по ньому,
І лаємось в серцях,
Що рушили із дому.

Коли збирались в путь
Здавалося  все знаєм,
Тепер нам не збагнуть,
Чи шлях цей подолаєм.

Одним цей шлях тяжкий,
Зусиллями долають,
А іншим він легкий,
Вони ідуть й співають.

Чи кожен шлях пройде,
Чи шлях його зламає,
Цього ніхто ніде
Заздалегідь не знає.

Так само і в житті,
Яке не вибираєм,
Ми завжди всі в путі
Аж поки не вмираєм.
11.05.98


Рецензии