Ми всi з минулого
З майбутнього у нас нема нікого,
Життя в сучасності знайшли,
Про майбуття не знаємо нічого.
Минуле тягне нас назад,
Майбутнє нас вивчає підозріло,
І перепони всім підряд
Встановлює сучасність досить вміло.
Під перепонами кістьми
Багато дуже полягло народу,
Кривавим потом і слізьми
Зросили шлях, яким ідемо зроду.
Та вперті все ж ідуть вперед,
Бо розумом долають перепони,
Хоч врешті їх життя не мед
Вони все ж пізнають його закони.
08.05.98
Свидетельство о публикации №113031602029