Вiршi про тебе

Я тебе зненавидить не зможу,
Хоч би як ти мене не кляла,
Краще в серці вірші познаходжу,
До твого надішлю їх села.

Хай узнають усі що ти гарна,
Працьовита і щира до всіх,
Може трішечки мовновульгарна,
Та і лаєш ти ж тільки своїх.

До людей ти звертаєшся чемно,
Маєш мудрі і добрі слова,
Лаєш нас ти завжди не даремно,
Ти ж завжди і усьому права.

Як завжди будуть знову прокляття,
Що вночі я як спав то хропів,
В тебе вистачить слів і завзяття,
Щоби жити я вже не схотів.
07.05.98


Рецензии