Наталi

Весною дзюрчать ручаї,
Трава шелестить молода,
Листочками шепчуть гаї
Одні і ті ж самі слова -
Наталі, Наталі, Наталі.               

Квітують весною сади,
Все птаство щебече й співа,
І чуєш, як підеш куди,
Одні і ті ж самі слова -
Наталі, Наталі, Наталі.

Чи плещеться риба в воді,
Чи коник у травах стриба,
Звучать у повітрі тоді
Одні і ті ж самі слова -
Наталі, Наталі, Наталі.

Колосяться в полі хліба,
Чи диха морозом зима,
Чи можна забути хіба
Одні і ті ж самі слова -
Наталі, Наталі, Наталі.
16.04.98


Рецензии