Поцiлунок сонця

Поцілунок сонця
На твоїх сідницях,
Відкривай віконця
У своїх спідницях.

Засмагай на морі,
На нудистськім пляжі,
На морськім просторі,
А не десь на кряжі.

Розведи на хвилі
Свої голі ноги,
Всі нудисти милі,
Дужі наче доги.

Кайф лови щоденно,
Будеш довго жити,
Не живи буденно,
Треба мить ловити.
16.04.98


Рецензии