Колискова

Вже сонечко сіло,
Спочити схотіло
І зорям пора визирать,
А діточкам спати лягать.

Лягай же швиденько,
Подушка м`якенька
І ліжко і ковдра вже ждуть,
Пора наступила заснуть.

У тебе над ліжком
Нахилиться нишком
Чарівниця - фея казок,
У неї їх цілий мішок.

Мішечок розв’яже,
Тобі в снах покаже
Прекраснії рідні краї
І казочки добрі свої.

Про рідну матусю,
Про батька й бабусю,
Що люблять і пестять тебе
І лиху підставлять себе.

Рости їм на радість,
Сусідам на заздрість,
Дороги життя ти пройдеш,
Й щасливую долю знайдеш.
               
А взавтра як встанеш,
На сонечко глянеш,
Для тебе квітують сади,
Скоріше, скоріше рости.
03.04.98


Рецензии