Звернення до нащадка

Завжди борись за правду і свободу,
Будуй життя нащадкам і собі,
Не забувай з якого ти народу,
Яка земля життя дала тобі.

Від самих перших днів і до останніх
Шануй батьків і пам’ять про дідів,
І звичаїв додержуйся прадавніх,
Дивись, щоб совість ти десь не подів.

Рости дітей, навчай як треба жити,
І землю цю до скону як любить,
Як прийде час, що треба вже спочити,
Їм розкажи - життя людське то мить.

Що всі, хто був до нас у цьому світі,
Робили все, щоб краще нам жилось,
Вони самі не зовсім були ситі,
Державу ж їм створити удалось.

Будуй міцну державну Україну,
Будуй собі щасливеє життя,
Ні перед ким не гни ніколи спину,
А ворогів закопуй в небуття.

Тоді і ми з батьками і дідами
Прийдем незримі в цей щасливий світ,
Щоб порадіти щиро разом з вами
І побажать багато жити літ.
23.03.97


Рецензии