Я тебе кохала

Я тебе кохала, ночі дарувала
І жила тобою, вранці між росою
Босоніж ходила, сонечком світила
І мов ангел біла, кожну мить раділа
Наче пташка крила я свої відкрила
І з тобою в небо синє полетіла.
Та не довго радість в серці говорила
Полетів ти низом, а я вверх взлетіла
Розійшлись дороги, шляхи різні стали
Я до перемоги, а ти до опали.
Я ж твого кохання і не відчувала
Та й не помічала, що тебе втрачала
Ти був не зі мною, бо летів з другою
Бо не був відвертим, я тебе не знала
Але все ж кохала, ночі дарувала
І жила тобою, вранці між росою
Босоніж ходила, сонечком світила
І мов ангел, біла, кожну мить раділа

14.03.13   


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.