Пристрасна нiч!

Моэ бажання розлетiлось навкруги
Хочу вiдчути знову......присмак твоiх губ!
До болю поглядом,цiлуэш ти
i пестиш стан,мойiх тендiтних рук!

"Чого ти хочеш???",-мовчанням ти питаэш...
Стискаю губи,i у вiдчай я впадаю!
До мене плечi,мужнi нахиляэш
Як хочу я.......всiм тiлом,я тебе бажаю!!!

Розгорiлась думка,у душi палкуча
Долонею я кличу-коханий,пiдiйди моя вродливiсть....
Та нiч була...пристрасна..спiвуча!
До слiз вдихала плечi,втрачаючи цнотливiсть!

До кровi свойi губи, iз шепотом кусала
Вологими грудьми,по менi ти сковзав,
Для нас обох зозуля,в тi вечори кувала
i  вперше мене жiнкою,ти тодi назвав!


Рецензии
Гарно написала. Я смакую твоЇ почуття. Валентино, дуже гарно!

Виктор Антохи   05.04.2024 21:27     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.