Кроки природи!
Пожовклим листям граэ прохолода...
В цимбали тиша вiтер зупиняэ
Днiстра у небi,вiдзеркалюэться врода!
Затамувавши подих,пю красу
Святойi неньки,рiднойi Землi,
Звуки природи,я серденьком ловлю
Милуюся,схвильовано до слiз!
Я чую нiжнiсть,очi хтось закрив руками
Здаэться то ромашки,або диво-цвiт!
Я чую кроки природи над степами
Здаэться...зарас..обнiму весь свiт!
Свидетельство о публикации №113031506841