Дiвчина i Птах

Йшла дiвчина по водицю
Та зустрiла птаха
Душа свiтла, мов криниця
Чорний, а нi жаху

Тiльки серце так клокоче
Дiвчина збагнула
Може Птах той пити хоче
Чи мати забула

Але очi в Птаха дивнi
Дивнi та лукавi
I здається, що не Птах вiн
Але це деталi

І пішла води набрати
Підняла відерце
Подивилась - Птах той поряд
Зазирає (заглядає) в серце

Затремтіли в неї руки
Обійняла Птаха
Душа світла, мов криниця
Чорний, а ні жаху.

Худ. Иванов Виктор. Девушка с птицей http://artnow.ru/ru/gallery/3/24004/picture/0/577836.html


Рецензии
Обожнюю! Тремчу!

Александр Шустов   20.04.2013 10:58     Заявить о нарушении
Ти обожнюєш - я мовчу.
Ти тремтиш - я знов пишу.

Эрика Маркон   15.05.2013 13:28   Заявить о нарушении