Втрачене кохання

Сердитий вітер. Сльози серце душать
Навіщо пишеш  ти мені листи?!
Твої слова мене невпинно мучать
Прошу тебе, любове, відпусти.
Я тихо прошепчу тобі: - на щастя
Кохання відлетіло в тихім сні.
Не клич мене, не клич мене, будь ласка
Бо мої очі все ж таки сумні.
Скажу без зайвих слів тобі: - по волі
Сьогодні я пішла із твоїх днів.
Ми майже відіграли свої ролі
Тепер бракує нам в коханні слів.

Сердитий вітер. Сльози серце душать.
Не треба, не пиши мені листи.
Дні промайнуть і біль мою приглушать
Все те, що написав, в огні спали…

14.03.13    22:14


Рецензии
Красивые стихи. Слышится некая боль...

Катюша Кабанец   15.03.2013 22:20     Заявить о нарушении
Благодарю, Катюша....
душевного тепла... понимания всегда и во всем, а так же любви...

Олеся Пасечник   15.03.2013 22:44   Заявить о нарушении