Втома

Нам залишають утому
Всі негаразди життя,
Зле пам’ятаєм до скону,
Добре пішло в забуття.

Втома знесилює тіло,
Зло підриває наш дух,
Треба зібрать, що вціліло,
Щоб для нас світ не затух.

Хоч і втомилися жити,
Вмерти ніхто не спішить,
Будемо Бога молити
Трохи щоб дав нам пожить.

Треба ще нам передати
Досвід нащадкам своїм,
Як негаразди долати,
Що в цьому світі почім.

Є що в житті нам робити,
Є в нас рожева мета,
Більше добра сотворити,
Правда жила щоб свята.
30.09.98


Рецензии