Два часи

Коли від нас
Пішов наш час,
Роки найкращі вже змигнули,
Жить починаємо минулим.

Там кожен з нас
В прекрасний час
І  працював й кохав і мріяв,
Усе життя добром засіяв.

Там кожен з нас
Прискорив час,
В якому дітям нашим жити,
Собі майбутнєє творити.

У них, як в нас,
Скінчиться час
І будуть жить вони минулим,
Де повноту життя відчули.

Ось так всіх нас
Єднає час
Минулого у сьогоденні,
У дні святкові і буденні.

Життя для нас
Завжди, всякчас -
Це тільки ми і наші діти,
Як два часи до купи злиті.
09.09.98               


Рецензии