Пробач

Пробач мені любов,
Пробач мені зізнання,
Пробач, що я прийшов
Сказати про кохання.

Пробач, що погляд твій
Мені запав у душу,
Тепер я сам не свій,
Страждать від цього мушу.

Пробач, що не зумів
Тебе не полюбити,
Що зразу зрозумів -
Без тебе тяжко жити.

Пробач, зарано я
На білий світ з’явився,
Зайшла зоря моя,
Запізно я влюбився.

Я більше не прийду,
Тебе не потривожу,
І на свою біду
Кохать тебе не зможу.

Пробач, але мені
Забуть тебе не вдасться,
Сумні настануть дні,
Не буде мені щастя.
26.08.98


Рецензии