Вiхи життя

Родився,
Учився,
Влюбився,
Женився,
Трудився,
Позлився,
Зчепився,
Сварився,
Розвівся,
Напився,
Сказився,
Женився,
Змирився,
Трудився,
Звалився,
Забився,
Злічився,
Трудився,
Скрутився,
Скінчився.
11.08.98


Рецензии