Голос

В тиші нічній
Голос нічий
Тихо мугиче мені
Ще невідомі пісні.

Тільки засну
Бачу весну,
В білім тумані сади,
Голос проник і сюди.

Голос завжди,
Де не ходи,
Шепче і тихо співа
Різні чудові слова.

Часом мене
Хай обмине,
Голос нехай не звучить,
Трохи хай він помовчить.

В тиші нічній
Голос нічий
Знову мугиче пісні
Ще невідомі мені.
11.08.98


Рецензии