Сум i радiсть

Защеміло в грудях,
Ріже дуже щось в очах,
Добре що при людях
Не поїхав з глузду дах.

В голові шумує,
Вуха чимось заклада,
Хто в житті сумує,
Розум того покида.

Сум - хвороба духу,
Радість - розуму політ,
Не роби задуху,
Відкривай вікно у світ.

В спілкуванні з світом
Знайдеш радощі життя,
Сум, як дощик літом,
Пройде враз без вороття.

Гумор допоможе
Всі невдачі пережить,
Сум розвіять зможе,
Трохи довше будеш жить.
09.08.98


Рецензии