Молодiсть i старiсть
Старість погана й бридка,
Молодість - буйная сила,
Старість повільна й слабка.
Молодість вічно у русі,
Старість на місці сидить,
Молодість в доброму дусі,
Старість же стогне й бурчить.
Молодість мало що знає,
Старість пізнала вже все,
Молодість любить й кохає,
Старість забула про це.
Молодість щоби зуміла,
Старість щоб трохи могла,
Молодість вічно б шуміла,
Старість би вічно жила.
Будемо старість міняти,
Молодість будемо брать,
Де б нам міняйла дістати,
Щоб йому старість віддать.
28.07.98
Свидетельство о публикации №113031501979