Щоб вижить

Щоб вижить треба грабувать,
І ловко шкуру дерти з брата,
Як липку ближніх обдирать,
І не жаліти маму й тата.

Учитись треба багатіть,
Грошви грабунком назбирати,
Уникнуть кари і зуміть
Побудувать собі палати.

Великі злодії сидять
У офісах, не у в’язницях,
Не можуть приклад з них узять,
У селах, у містах й столицях.               

Та й жити так не зможуть всі,
Бо всім не вистачить що красти,
І сподівання марні ці,
З крадіжок щастя нам не скласти.

Лиш праця - щастя для людей,
І чесні добрі заробітки,
Ростіть в трудах своїх дітей,
І злу не буде взятись звідки.
05.07.98


Рецензии