Тобi про любов

Я тебе не забуду ніколи,
Поки житиму буду любить,
І я дякую долі відколи,
Мені випало щастячко жить.

Я щоденно милуюсь тобою,
Ти прекрасна, єдина в житті,
Ти завжди в моїм серці зі мною,
Я не буду тужить в самоті.

Надихаєш ти вірити в себе
Добавляєш мені добрих сил,
Я щоденно молюся за тебе,
Щоб життя не згортало вітрил.

Нас ніколи ніхто не розлучить,
Бо  завжди у любові живем,
Вороженьків хай совість замучить,
Їм у кару любов надішлем.

Цю любов залишу я у спадок,
Бо без неї у світі не жить,
Пам’ятає нехай мій нащадок:
В світі жити - це значить любить!
20.06.98


Рецензии