Темна нiч

Запали темну ніч,
Таку довгу й жорстоку,
Без тіней і облич
І як вирва глибоку.

Ми блукаємо в ній,
Все шукаєм дороги,
Кожен сам собі свій,
Тож іде без підмоги.

Ніч ніхто не впізнав,
Всі подумали - воля,
Її кожен чекав,
Щоб прийшла краща доля.

Хай згорить ніч до тла,
Й попіл вітер розвіє,
Це пристанище зла
Мо’  здолать хтось зуміє
05.06.98               


Рецензии