На Iвана Купала

Запали темну ніч
Вогнем ватри у лісі
В мерехтінні облич
Під веселії пісні.

На свята у цю ніч,
На Івана Купала
Ти дівчину поклич,
Щоб щасливою стала.

А на щастя знайди
Чудо папороть-квітку
Лихо в порох зітри
І розвій все по вітру.

Ти не зможеш заснуть
У цю ніч, ніч кохання -
Треба в воду пірнуть
За віночком гадання.

Відсвяткуй темну ніч
І тебе на Купала
В мерехтінні облич
Щоб любов відшукала.
04.06.98


Рецензии