Страх
Чи то там луна вже зійшла
Таємно спостерігає за нами
Темна,неземна та краса
Кличе до себе в неволю
І стоне і виє,лютий той звір
Мане у пастку,своєю красою
Чарує звуком свїх лір
Погубить він тебе навіки
Душу твою,безвольно забере
Тіло вмре,в душі не буде втіхи
Ніколи ласки більш не знатиме
Дістане він свій ріг,єдинорога
Потрубить він,тричі на горі
Знай не до гори твоя дорога
Він жде тебе оскалив зуби
Якщо вже підеш ти по склону
Заберешся на снігову вершину
То бийся,бийся з ним подібно воїну
Дай отпор ти йому достойно
Чи виживеш чи вмреш
Чи побачиш сонця чи вже ні
Перед смертю,вдавай що знаєш
Що чекає тебе на чужині
Свидетельство о публикации №113031400849