Шахтарська праця
Що так бездумно у душі
Проводить роки без турботи,
Здається щастям у ві сні.
Шахтарська праця – це дорога ,
Яку проходить кожен с тих,
Хто не жахається роботи,
Роботи як у шахтарів.
Які щоразу під загрозой
Померти ,втративши життя
Ідуть на шахту,щоб лишити
Маленьку згадку на віка!
Свидетельство о публикации №113031400777